Áčko se protrápilo ke dvěma bodům

27.10.2014 09:38

A muži

Do Slavkova zavítal poslední tým tabulky, Stará Role. V zápase kde byly tři body takřka povinností, se spartakovští trápili především v koncovce. Navíc se opět potvrdilo otřepané nedáš dostaneš, když po neproměněné tutovce Spartaku šel soupeř do protiútoku, který proměnil ve vedení 1:0. Do poločasu, z dalšího ojedinělého útoku a zbytečném penaltovém zákroku brankáře Plačka, přidal soupeř ještě jeden gól ze značky pokutového kopu. Druhá půle se odehrávala ve stejném duchu jako půle první. Hrálo se převážně na jednu, soupeřovu bránu, ale bez přesného zakončení. Až v 70. minutě napřáhl z dobrých dvaceti metrů Tomáš Pazdera a prolomil střeleckou smůlu našich hráčů. O vyrovnání se postaral úplném závěru Jiří Drobný. Spartak mohl v nastaveném čase ještě přijít o všechny body, to když soupeřův útok zastavila až branková konstrukce. Penaltový rozstřel vyzněl lépe pro naše hráče a Spartak se tak doslova protrápil ke dvěma bodům.
 
 
H.Slavkov St. Role 2:2 (0:2)   PK 4:3
Branky: Drobný Jiří, Pazdera Tomáš

sestava: Plaček - Légr, Pazdera T., Kubík, Prágr - Hlinka, Drobný J., Půta, Křemen - Unger D., Chmelík

náhradníci: Čada, Stanko, Uhrin, Pazdera J., Heřman

trenér: Ing. Götzl

 

B muži

Béčko nastoupilo v neděli na domácím hřišti proti Jindřichovicím. Na těžkém, podmáčeném terénu se hrál celkem vyrovnaný zápas na jehož konci se z výhry radovali naši borci.
 
 
H.Slavkov B Jindřichovice 3:1 (1:0) 70  
Branky: Křemen Martin 2, Studnička Jan
 
sestava: Vildumetz - Stanko, Uhrin, Valta M., Prágr - Hlinka, Jonáš, Křemen, Sipl - Čada, Unger D.
 
náhradníci: Studnička, Husák, Novotný, Thien Long Gho
 
trenér: Drobný P.
 

Žáci

Žáci předvedli v sobotu na domácím hřišti skvělí výkon, což potvrzuje fakt, že porazili Starou Roli, vedoucí tým karlovarského okresního přeboru, 5:3.